Massage för dina sinnen

Hallå! Idag är det fredag, vilket innebär ett rykande färskt fredagsinlägg som kommer att handla om massage i Höllviken, Trelleborg och Vellinge – nu undrar ni säkert vad jag menar med det? Jag menar att det är ett företag som erbjuder just detta, det vill säga River Kwai Thai Massage. Som ni vet så handlar mina inlägg ibland om företag som jag vill tipsa om lite extra. Tycker att det är roligt att lägga lite extra krut på att göra de här inläggen, då de faktiskt är väldigt viktiga. Att uppmuntra andra att anlita lokala företag tycker jag är något man definitivt ska göra. Har man möjligheten, så ska man göra det, tycker jag. Just när det gäller massage tycker jag att det är svårt att hitta någon man verkligen trivs med. Inte alla passar som massörer. Man behöver ha en viss fingertoppskänsla, tycker åtminstone jag. Det har dom på River Kwai Thai Massage. Man känner sig mycket välkomnad, på ett lagom sätt. Massagestudion är mysig och är lugnande, tycker jag. Det är viktigt att kunna slappna av på riktigt när man går och får massage. För sedan, när massagen väl pågår, är det så skönt att få försvinna lite bara, och låta tankarna flyga iväg… Det är verkligen en underbart skön stund.