Slipp maskaran med fransförlängning

Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet där jag skriver om allt möjligt som jag tycker är intressant att skriva om. Det blir väldigt mycket om mitt liv och min vardag, men det är ju även sådant som jag själv tycker om att läsa om på andras bloggar. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många av er vill höra lite mer om, nämligen vart jag gjorde fransförlängning här i Vänersborg.

Det var någonting som jag nämnde lite snabbt i ett annat inlägg och då var det snabbt många av er som kommenterade med frågor och funderingar när det kommer till just fransförlängningar, saker man ska tänka på och framförallt vart någonstans man ska vända sig för att försäkra sig om att det verkligen är ett kvalitativt ställe med professionell personal som man går till. Personligen så vända ju jag mig till Salong Beauty Fix här i Vänersborg som jag hittade efter mycket om och men. Jag gjorde verkligen grundlig research, kollade upp bilder och såg till att jag hade koll på allt som hade med företaget och personalen att göra. När jag dessutom blev rekommenderad salongen av en kompis som jag verkligen litar på så kände jag mig helt säker i mitt val. Som många av er även kommenterade så tycker jag att det blev jättelyckat.